Draudzības svētki ar Alberta koledžu
Publicēts 23. februārī, 2013.
Februārī Alberta koledžas (AK) studenti ciemojās pie Baldones novada bērniem, lai kopā ar bērniem un Vinnīju Pūku un viņa draugiem draudzības svētkus svinētu.

Jau ceturto gadu pēc kārtas AK studenti strādā pie Labdarības pasākumiem ar lielu cītību, ko velta Baldones novada bērniem, kas nāk no maznodrošinātām ģimenēm.

            Tiek apdomāta izrāde, izklaide, radošās darbnīcas, kas bērniem dod iespēju, ne tikai priecāties, bet arī iemācīties ko jaunu un interesentu. Šogad studenti noorganizēja mazajiem draudzības svētkus ar izrādi, kurā piedalījās Vinnījs Pūks un viņa draugi. Pasākums norisinājās kinoteātrī „Baldone”, kura durvis jau trīs gadu laipni šim pasākumam atver kinoteātra direktors Gunārs Zeiferts.

             Pēc izrādes, rotaļām un radošajiem darbiem, bērni ar Vinnīju Pūku, Ēzelīti, Sivēnu un pārējiem izrādes varoņiem priecājās par dāvināšanas prieku. Dāvanas bērniem palīdzēja sagādāt Alberta koledža un grāmatnīca „Jānis Roze”. Svētki turpinājās pie svētku un kārumu galda, ko dāsni palīdzēja noorganizēt MAXIMA un NP-Foods – Laima un Gutta. Bērni bija sajūsmā par dāvanām un par saldumu un gardumu kalniem.

            Ar patiesu prieku par pasākumā iegūtajam emocijām padalījās AK studente Elva Žagariņa un AK viesdocente un Baldones novada Domes juridiskā dienesta vadītāja Aija Leitāne.

Elva Žagariņa, „Ik gadu redzot šo mazo bērnu sejiņas, kas priecājas mūs redzēt un ar patiesu prieku pieņem un saņem visu, ko vien spējam dot, tas rada sevī īstu gandarījumu sajūtu, ka esi dāvājis kādam prieku, jaukas emocijas un saulainu dienu sirdī un apkārt. Esam ļoti pateicīgi arī atbalstītājiem, jo pateicoties viņiem šī diena ir piepildītāka un vēl sirsnīgāka.”

Aija Leitāne, „Kad aiznesām dāvanas tiem bērniņiem, kas bija saslimuši un netika uz pasākumu, ar asarām acīs teica, cik viņiem ir žēl, ka netika, jo ļoti vēlējās satikt lielos draugus, ciemiņus, kas ar viņiem spēlējas un iet rotaļās. Tas liek saprast, ka darbs, ko ieguldām šajā dienā ir liela vērtība šiem bērniem un patiesi aizkustina.” 

Pasākumu atbalstīja:

   ALBERTA KOLEDŽA, MAXIMA, NP-Foods – Laima un Gutta, grāmatnīca "Jānis Roze"


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: