Privātā koledža sociālā atbalsta programmai novirza vairāk par 100 000 latu
Publicēts 10. februārī, 2011.
Sociālā atbalsta programmai Alberta koledža iegulda vairāk par 100 000 latu. Budžets tiks sadalīts uz 50 budžeta vietām un uz atbalstu vidusskolas absolventiem pirmajam studiju gadam.

Alberta koledžas Valdes sēdē tika pieņemts lēmums par 50 budžeta vietu piešķiršanu pilna un nepilna laika 2011./2012. gada studijām, kā arī pieņēma lēmumu par atlaidi pirmajam mācību gadam vidusskolas absolventiem. Ap 85 000 latu budžets tiks ieguldīts 50 budžeta vietās un vairāk par 20 000 latu tiks novirzīti vidusskolu absolventu atbalstam.

 

„Mums, kā sociāli atbildīgai iestādei, ir aktīvi jāiesaistās un jāmotivē jauniešus studēt, apgūt profesionālo augstāko izglītību tepat Latvijā. Šāda veida atbalsta programmas, kā pieredze rāda, mudina jauniešus studēt uzreiz pēc vidusskolas, kā arī dod motivāciju tiem studētgrībētājiem, kam sekmes un centība vidusskolā ir izcilas, bet uzsākt studijas rada finansiālas grūtības,” stāsta Alberta koledžas direktore Oksana Lentjušenkova.

 

Alberta koledža ir valsts akreditēta mācību iestāde, kurā iespējams iegūt pirmā līmeņa augstāko profesionālo izglītību astoņās programmās: grāmatvedība un nodokļi, personāla darba organizācija, sabiedriskās attiecības, mārketings un tā inovācijas, mazo uzņēmumu ekonomika un organizācija, programmēšana un datortīklu administrēšana, kultūras tūrisma vadība, izklaides industrijas vadība un producēšana. Šā gada vasarā koledža atzīmēs 10.gadu jubileju.  Papildu informācija – www.alberta-koledza.lv.

 

Informāciju sagatavoja:

Alberta koledžas sabiedrisko attiecību speciāliste

Maija Melniece-Podniece
pr@alberta-koledza.lv

Mob.: 29258335

Tel.:   67288824


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: